torsdag 11 augusti 2011

Jag blir rädd igen....

I år när jag fyllde 50+ så fick jag till födelsedagspresent hörselskydd med radio, fantastiskt  jag kan hålla på med bullrande saker och lysnna på nyheter etc. och P1. Men idag trodde jag ta mej fn att det  var en störning...England funderar över att styra, ta kontroll...över sociala medier, twitter och liknande nätverk. Jag måste uppdatera mej är detta sant eller bara ngt...som jag hörde fel.
2011 Europa och ja va säger jag -nu börjar jag bli riktigt orolig.

tisdag 9 augusti 2011

Ben talade och nu dyker vi...

Tjaa Ben lovade inte guld och gröna skogar bara oförändrad ränta till 2013, ja vad säger ni männskor, visst är det förtroendeingivande. Vill ni bli riktigt roade en kväll som denna så kolla in DI:s börssnack...

Det är lungt...

Ben ska hålla ett litet tal ikväll som får den globala marknaden att lungt fortsätta att gå upp, upp. Vi ska bara låna mera, konsumera mera. Ben fixar allt...Ushh den baksmällan vi rullar framåt, mot den hjälper inte 10 treo rör, livsbesparingar eller pensioner.

lördag 6 augusti 2011

Det har börjat...

storma i våra finansträsk. Ta det lungt, var beredda, hjälp varann och glöm inte -cash is king.

onsdag 3 augusti 2011

Chilin mognar

En av chilisorterna jag odlar i år har börjat mogna - det är rekordtidigt.
Chilin  heter Red Hot Odessa och snart är en del frukter härligt röda.
Detta år växer det så det knakar, hade för mkt busktomater i bågväxthuset så det gäller att rensa ut och kolla att inte bladmögel får fäste. Skördetider stundar, inläggningar, torkning, syltning och en massa mat att äta.